Plannen voor halte buslijn 305

Op 15 juli is de dorpsraad geïnformeerd over de voortgang met betrekking tot bushaltes voor lijn 305 De Rijp – Amsterdam CS v.v.

Lees meer

Jaarvergadering 2019 Dorpsraad

Op maandag 4 maart a.s. houdt de dorpsraad de jaarvergadering. Op de agenda o.a.: herinrichting Purmerenderweg, stand van zaken m.b.t. A7, buslijn 305, nieuwbouw etc.

Lees meer

Lees het concept jaarverslag

Herinrichting Purmerenderweg, Buslijn 305, hondenpoep, A7, financiën, en nog veel meer. Benieuwd naar de stand van zaken? Wat er is besproken? En wat er is besloten? Lees het allemaal in ons concept jaarverslag .

Lees meer

Overleg buslijn 305

Op 1 augustus jl. hebben de Dorpsraad Zuidoostbeemster en de buurtvereniging Zwaansvliet gesproken met wethouder Butter en beleidsmedewerker Bos over buslijn 305

Lees meer

Lees ons Jaarverslag

De nieuwe Tuinderij Oost, aanpassingen fietsersoversteek hoek Purmerenderweg-Volgerweg, buslijn 305, de A7, overlast van hondenpoep, de volkstuinen bij het Noorderpad, de parkeersituatie bij Fort Resort, onze nieuwe website en nog veel meer.

Lees meer

Verslag jaarvergadering

Lees het jaarverslag en weet wat er is besproken tijdens de jaarvergadering op 28 mei.

Lees meer

Wat is er nu typisch des Beemsters?

In aanloop op de fusie Beemster- Purmerend wil het college van de Beemster onderzoeken wat er van waarde is om te behouden. Wat moet er blijven bestaan dat kenmerkend is voor de Beemster?

Lees meer

Samenstelling Dorpsraad

De dorpsraad heeft een nieuwe samenstelling, maar is ook nog steeds op zoek naar bewoners die willen meedenken.

Lees meer

Hond in de goot

Tijdens een vergadering van de
dorpsraad kwam de overlast die veroorzaakt
wordt door hondenpoep, met name
rondom de school aan het
Middenpad, aan de orde.

Lees meer

Gemeente halveert subsidie dorpsraad

De dorpsraad Zuidoostbeemster werd eerder deze maand onaangenaam verrast door een brief van de gemeente Beemster over het halveren van de subsidie in 2018 en het niet meer geven van enige subsidie in 2019.

Lees meer

Noodlokalen op speelplein Bloeiende Perelaar?

Op dinsdag 19 december worden deze plannen besproken in de commissievergadering van het college.

Lees meer

Vacature

De dorpsraad op zoek is naar versterking. Wij zoeken enthousiaste bewoners van de Zuidoost zowel uit het binnen- als het buitengebied.

Lees meer

Verslagen jaarvergadering 15 mei

Lees hier de verslagen van de jaarvergadering van 15 mei

(meer…)

Welkom op de vernieuwde website

Vind hier het laatste nieuws, de notulen en een overzicht van onze vergaderingen.

Functie van de Dorpsraad

De dorpsraad houdt zich bezig met het welzijn van de bewoners. Ze vormt een schakel tussen bewoners en de gemeente.

Lees meer

Nieuws

Plannen voor een definitieve halte buslijn 305
0 Comments20,jul,2019

Op 15 juli is de dorpsraad, op eigen verzoek, geïnformeerd over de voortgang met betrekking tot bushaltes voor lijn 305 De Rijp – Amsterdam CS v.v. Er liggen plannen voor een definitieve halte, komende vanuit Purmerend, bij het Middenpad op 15 meter afstand van de ontsluitingsweg naar de Nieuwe Tuinderij Oost. Tevens voor een tijdelijke […]

(Concept) Jaarverslag Dorpsraad Zuidoostbeemster
0 Comments01,mrt,2019

Herinrichting Purmerenderweg, Buslijn 305, hondenpoep, A7, financiën, en nog veel meer. Benieuwd naar de stand van zaken? Wat er is besproken? En wat er is besloten? Lees het allemaal in ons concept jaarverslag .  

Jaarvergadering 2019 Dorpsraad Zuidoostbeemster
0 Comments21,feb,2019

Het is weer zover. Op maandag 4 maart a.s. houdt de dorpsraad de jaarvergadering. Wij stellen voor om de volgende punten te bespreken, in willekeurige volgorde: Herinrichting Purmerenderweg Stand van zaken m.b.t. A7 Buslijn 305 Nieuwbouw Nieuwe Tuinderij Oost Bouwplannen t.a.v. ZOB II Breedband Jaarverslag 2018 De vergadering wordt gehouden in Zuiderhof, Zuiderhof 16 en […]

Functie van de dorpsraad

De dorpsraad houdt zich bezig met het welzijn van de bewoners. Ze vormt een schakel tussen bewoners en de gemeente. Ze kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen. Hoe actiever de dorpsraad, hoe meer de gemeente hecht aan onze mening. Daarom is het van belang dat de bewoners zich via de dorpsraad laten horen.

Lees meer
Functie van de dorpsraad